Herfstkleuren in de alpen, Haute-Nendaz Ontspannen in de tuin van het chalet
Chalet Perles des Alpes ligt op 1150m hoogte, op één van de mooiste en meest bijzondere plekjes van Haute-Nendaz, 150 meter boven het centrum van de vakantieplaats Haute-Nendaz, aan de zuidkant van het Rhone-dal in het zonnige kanton Wallis.

Het chalet heeft een zonnige ligging in een natuurlijke omgeving zonder autoverkeer, en grenst aan een beekje, een alpenweide en hogergelegen bossen. De kans is groot dat u vanaf het terras herten kunt zien. Er zijn geen hoger- of naastgelegen chalets, waardoor u het voorrecht heeft te kunnen genieten van een oase van rust, privacy en een uitzonderlijk panoramisch uitzicht (180º) over Haute-Nendaz, de bergen en het Rhône dal en de omliggende dorpen. Vanaf uw luxe gemeubileerde terras (met Weber barbecue, ligstoelen en eettafel) reikt het zicht ruim 30km ver. 's Avonds is het een schouwspel met verlichte kastelen en dorpen, onder een heldere hemel met een fonkelende sterren.... Het chalet ligt aan een doodlopend pad zonder verkeer, zodat kinderen en honden veilig en vrijuit in de natuur spelen.

Het gezellige centrum van Haute-Nendaz met een groot winkelaanbod en vele toeristische voorzieningen, ligt op 3 autominuten, of slechts 15 minuten wandelafstand.

Deurbel chalet Perles des Alpes Doorkijkje keukenraam Chalet aan alpenweide IMG_5863

U kunt bij aankomst tot op ongeveer 50m afstand van het chalet rijden over een onverharde weg. U kunt uw bagage hier uitladen. Er loopt een wandelpad verder omhoog naar het chalet, grotendeels voorzien van traptreden.

Vanaf het chalet wandelt u in een paar minuten naar uw privé parkeerplaats (op 200 meter afstand van het chalet). Vandaar wandelt u in 15 minuten (of 3 min met de auto) naar het centrum van Haute-Nendaz met vele VVV, winkels, supermarkten, restaurants, cafés, tennisbanen, spa, hamman, sauna, en openlucht zwembad.

De prachtige vrije ligging van chalet, het uitzicht en de zuivere berglucht zullen u zeker bekoren!